top of page

🌟 450 кілометрів та два інтенсивних дні візитів до колег з Житомиру та Хмельницького для того, щоб об’єднати наші потужності і разом завойовувати ІТ ринок!

В рамках проекту Вінницької ІТ Асоціації IT Hub Central Ukraine, ми зібрали кілька десятків технологічних бізнесів та партнерів, щоб разом заглибитись у:


▪️найсучасніші стратегії та підходи щодо правового регулювання в ІТ;

▪️самопрезентацію, що дозволить продати свій бренд;

▪️міжнародні грантові програми для підтримки МСП;

▪️роль кластерів у формуванні однієї з найпотужніших індустрій України.





Проект "IT Hub Central Ukraine" - це наша спроба підтримати ІТ компанії, які обирають своїм домом Вінницю, Хмельницький та Житомир. Ми хочемо створити круту спільноту, яка розвиватиме наші міста разом з нами!” - коментує виконавча директорка IT VN Дарія Нишпорська.


⚡️ Під час зустрічей ми ділилися досвідом та ідеями, а також обговорили поточні та майбутні перспективи співпраці, зокрема спільні дослідження, бізнес-події та крос-підтримка локальних закладів вищої освіти.


Проект “ITHub Сentral Ukraine” став можливим за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".


Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.




bottom of page