top of page
  • Фото автораYelyzaveta MYKHALCHUK

​​🤝 Офіційні партнери з Lampa Software

Продовжуємо свою і роботу і вітаємо з приєднанням до Вінницької ІТ Асоціації компанії Lampa Software!




Lampa Software - аутсорсингова IT компанія, яка знаходиться у самому центрі України, у Вінниці. Компанія працює у сфері розробки цифрових рішень та має експертизу понад 7 років.


Місія компанії - надавати послуги з розробки програмного забезпечення з експертизою та дружньою атмосферою, яка допомагає швидко розвиватися спеціалістам 🥇


Компанія створює мобільні програми для iOS та Android, складні веб/бекенд проекти в різних нішах, а також програми для Smart TV, tvOS, Android TV, надає послуги з UI дизайну, бізнес-аналізу та управління проектами. Географія клієнтів - Близький Схід, країни Європи та Північної Америки.


Lampa Software з’явилась на IT-мапі світу в 2014 році та невпинно росте 🌎 Кількість проєктів, в яких компанія була задіяна, перевищує позначку 120. В той же час, сумарна аудиторія проектів уже складає понад 30 млн користувачів!


Команда Lampa Software - це молодий та енергійний колектив, в якому легко та приємно працювати, цілковита прозорість у взаємовідносинах, відсутність бюрократії та портфель різноманітних проєктів, який є фундаментом динамічного росту співробітників. Зокрема, редакція сайту Mc.Today внесла компанію до рейтингу 100 найкращих ІТ-роботодавців 2021 року, у сегменті до 100 співробітників.


За відгуками партнерів, головними чеснотами Lampa Software є високий рівень взаємодії й комунікації, а також потужна додаткова професіональна цінність, яку бізнес отримує від співпраці.


Lampa Software - це крихта магії в розробці software


Дякуємо за довіру! Працюємо разом задля підтримки сильної економіки та розвитку ІТ індустрії Вінниччини 🚀


0 переглядів0 коментарів
bottom of page