top of page

​​🤝 Офіційні партнери з Sigma Software

Сьогоднішній понеділок - день класних новин. Вітаємо компанію Sigma Software з приєднанням до Вінницької ІТ Асоціації, відтепер ми офіційні партнери 🎉



Sigma Software – це місце зустрічі скандинавських та українських традицій. У компанії взяли краще з обох культур, і саме цей мікс дозволяє їй створювати найліпші та найефективніші рішення. Високі вимоги до якості, мінімальна ієрархія, свобода у прийнятті рішень, увага до кожної точки зору – це риси, притаманні шведському бізнесу, а отже і Sigma Software! Але у компанії не були б українцями, якби крім того не були гнучкими, відданими своїй справі, амбітними та готовими долати виклики.


Вже 20 років Sigma надає послуги з ІТ консалтингу клієнтам у всьому світі – від Австралії до Західного узбережжя США. Розробляє круті рішення для клієнтів у сферах телекомунікацій, реклами, авіації, автомобільній індустрії, ігор, фінансів та інших. Sigma Software працює зі стартапами, продуктовими компаніями та ентерпрайзами. R&D центри компанії опановують трендові технології та напрямки, серед яких Infotainment, віртуальна та доповнена реальність, блокчейн, машинне навчання, Data Science, штучний інтелект тощо.


Дякуємо за довіру! Працюємо разом задля підтримки сильної економіки та розвитку ІТ індустрії Вінниччини 🚀


bottom of page