top of page
  • Фото автораYelyzaveta MYKHALCHUK

🔎 У рамках проекту "IT HUB Central Ukraine" ІТ Асоціація Вінниці проводить дослідження фінансової стійкості та інноваційного потенціалу ІТ компаній Центральної України

Проект "IT Hub Central Ukraine" - це наша спроба підтримати ІТ компанії, які обирають своїм домом Вінницю, Хмельницький та Житомир. Ми хочемо створити круту спільноту, яка розвиватиме наші міста разом з нами!” - коментує виконавча директорка IT VN Дарія Нишпорська.


🙌 Якщо ви власник/топ-менеджер ІТ компанії, що має офіс у Вінниці, Хмельницькому чи Житомирі, долучіться до дослідження IT HUB Central Ukraine та пройдіть опитування за посиланням. (анонімно, тривалість ~5 хв)





Підготовка цього дослідження стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми «Конкурентоспроможна економіка України». Думки авторів не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або уряду Сполучених Штатів Америки.


Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.





15 переглядів0 коментарів
bottom of page