top of page
  • Фото автораYelyzaveta MYKHALCHUK

🤝 ІТ Асоціація Вінниці за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" запускають ініціативу «IT HUB Central Ukraine»

Суворі економічні виклики двох останніх років показали неймовірну стійкість українського ІТ бізнесу, що приность понад $6 млрд експортних надходжень на рік. Попри значну релокацію підприємтсв у західні регіони, центр України стабільно приваблює зручною логістикою та кадровим потенціалом - ми віримо в його конкурентоспроможність!


«IT HUB Central Ukraine» має на меті підтримати бізнес-стійкість ІТ-компаній, що працюють та/або релоковані до Вінниці, Хмельницького та Житомира.





У рамках проекту протягом 8 місяців 60 ІТ-компаній з трьох областей України візьмуть участь у:


☑️ Дослідженні технологічних та кадрових потужностей локального ринку;


☑️ Двох B2B зустрічах за участю місцевих стейкхолдерів та бізнес-спільнот, а також експертів з права, міжнародних фінансів, експорту, та ораторського мистецтва;


☑️ Спільній онлайн торговій місії на ринок Європи та США, попередньо отримавши індивідуальні консультації з пітчингу;


☑️ Міжгалузевому офлайн бізнес-марафоні у Вінниці.


А також ми вже почали роботу над створенням та подальшою модерацією платформу консультаційного центру, що надаватиме менторську, юридичну та бізнес-підтримку ІТ-компаніям з цих регіонів.


Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.


🚀 До нових бізнес-пригод!




11 переглядів0 коментарів
bottom of page