top of page
  • Фото автораYelyzaveta MYKHALCHUK

ІТ ринок Вінниці для молодих талантів

📝 У рамках співпраці із ЗВО Вінниці 16 квітня ІТ Асоціація провела зустріч з магістрами ОП "Інформаційні технології в бізнесі" ВТЕІ ДТЕУ.




Разом з виконавчою директоркою Дарією Нишпорською поговорили про основні виклики українського ІТ бізнесу у воєнний стан, найпопулярніші наразі професії та технології, чому аутсорс компанії переважають на ринку та як починати комунікацію з компаніями-роботодавцями.



"Факт того, що частина присутніх студентів вже має роботу за спеціальністю підтверджує те, що ІТ ринок Вінниці все ще відкритий до молодих талантів. Спостереження за інформаційним полем та глобальним контекстом у якому трансформується наше ІТ - є надважливим чинником для початку успішної кар'єри, адже наразі одна з основних вимог до кадрів- це мультизадачність та всебічний розвиток", - коментує Дарія.



🔈 Світлана Яремко, канд. техн. наук, доцент каф. економічної кібернетики та інформаційних систем ВТЕІ ДТЕУ доповнює: "Можливість для здобувачів вищої освіти під час навчання у ЗВО здобувати практичні знання, створювати проєкти та брати участь у майстер-класах, тренінгах із залучення провідних фахівців-практиків із ІТ-фірм, є основою для професійного розвитку майбутніх спеціалістів у сфері автоматизації управління бізнес-процесами компаній".




4 перегляди0 коментарів
bottom of page